Presentation av Maria

Maria

Namn: Maria

Ålder: 37 år

Kan inte sluta tänka på: Finns det någon mördare som haft en lycklig uppväxt, inte upplevt några större trauman och som är diagnosfri? Måste man vara psykiskt sjuk eller traumatiserad för att kunna mörda en annan människa?

När jag är ensam hemma på kvällen: kollar jag bakom alla dörrar, i duschen, under sängen och i garderoben med väldigt hastiga och ryckiga rörelser. Vågar absolut inte titta i speglar eller ut genom fönster efter att jag släckt lampan. Sen går jag och lägger mig och kan inte sluta tänka på varför jag inte kontrollerade överslafen i gästsängen också. Kommer på att jag har en hund som skäller om någon ens funderar på att tassa uppför trappuppgången. Somnar lättat.

Favoritpodcast: My Favorite Murder, mycket på grund av antalet gånger de säger ordet ”fuckin” per avsnitt. (Rolig historia: en gång stod jag ensam vid hissen på jobbet efter att ha jobbat övertid. Hade på mig hörlurar och valde vilket MFM-avsnitt jag skulle lyssna på medan jag sjöng ”murder murder muuuurdeeeer” för mig själv. Tittar upp och där stod det en vaktmästare med väldigt stora ögon.)

Expertis: Är inte expert på något, men är extra intresserad av Robert Durst, Edmund Kemper (the Co-ed Killer/Co-ed Butcher) och Anders Behring Breivik. Robert Durst på grund av att jag inte alls kan förstå vad som rör sig uppe i det där grå huvudet, Edmund Kemper på grund av fascinationen över att en person som gjort så bestialiska saker också kan framstå som sympatisk och välformulerad i andra sammanhang, Anders Behring Breivik på grund av att jag sedan 17 år tillbaka bor en kilometer från där bomben sprängdes.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s